Praktisk info U13

Påmeldte lag

Gentofte(DK), Furuset, Bergen 05/06, Bergen 05, Haugesund, Lørenskog, Lillehammer, Stavanger U13x4, Stavanger Jenter U13

Stavanger Hockey Fair Play Trophy

Fair play er viktig, og Stavanger Hockey premierer laget som gjør det best på dette området. Denne pokalen deles ut på siste dag, og tildeles det laget som gjennom turneringen har fått færrest minutter i utvisningsboksen. Her teller både lagstraff og personlig straff. Runde 5, altså siste sluttspillrunde teller ikke på statistikken!

Turneringssekretariatet

Sekretariatet befinner seg i Stavanger ishall, nærmere bestemt i området ved Pucken Sportscafé. Dette vil være betjent under hele turneringen. Det vil foreligge program, protokoller og annet materiell nødvendig for kampavvikling. Endringer i lag eller spillernummer skal meldes inn til sekretariatet i god tid før kampstart.

Ordensregler

Vi ber om at alle setter seg inn i Stavanger ishalls ordensregler. Vi minner særlig om at køllebruk kun skal skje på isflatene (d.v.s. heller ikke i garderobene). Videre er det viktig å respektere sperringer og – naturligvis – generelt å vise god oppførsel. Garderobeanlegget er utelukkende forbeholdt spillere og ledere.

Kampgjennomføring

I samtlige kamper brukes det to- eller tredommerssystem med egen dommersensor. Isen vannes mellom hver kamp. Oppvarming på is kan ikke påregnes. Vi ber trenere, lagledere og spillere om å medvirke til at kampstart går til riktig tid, og kampgjennomføring går smidig. For sent oppmøte til kamp

Garderobefordeling

Hvert lag blir tildelt en fast turneringsgarderobe og bruker kun denne gjennom hele turneringen. Så langt det er mulig, vil vi unngå at to lag skal dele garderobe. Det er behov for skøytebeskyttere, gjerne i hard plast, da DNB-Arena ikke har innendørs passasje. Siddishallen og Stavanger Ishall 1 og 2 har passasje med skøytevennlig dekke.

Sliping

Skøytesliping vil skje i Stavanger ishall (garderobekorridoren, på motsatt side av garderobene) og/eller i DNB Arena (nær garderobene). Dette koster 50,- Det foretas IKKE profilsliping under turneringen.

Butikk

Intersport Amfi Madla har godt utvalg av hockeyutstyr. Dette inkluderer skøyter, køller, beskyttelse, hjelmer og diverse tape o.l. Dett er innen gåavstand fra arenaene. Butikkens åpningstider finner dere på denne siden.

Disco/Skills Competition

Vi vil foreta en avstemning fra deltakende klubber om hvorvidt vi skal arrangere Disco eller Skills Competition lørdag kveld. Tradisjonellt sett har Disco vært populært, men i senere tid ser vi at en Skills Competition med lys/lyd i DNB Arena kanskje kunne være like bra (forutsatt at det ikke spilles GET/U20)

Spørsmål

Nøl ikke med å kontakte oss dersom du skulle ha spørsmål. Kontaktinformasjon finner du ved å klikke på denne lenken.