Informasjon

Stavanger Hockey og Stavanger Oilers ønsker velkommen til Stavanger Oilers Cup!

Stavanger Oilers Cup er et samarbeid mellom Stavanger Hockey og Stavanger Oilers. Hensikten er å tilby hockeylag fra hele Europa muligheten til å teste sine ferdigheter og utvide sine horisonter i klassene U15, U12 og U10. U13 har sitt siste år i 2017. Stavanger har Norges mest komplette anlegg for Ishockey, med sine 4 isflater vegg i vegg, kun 2km fra sentrum og ca 10km fra Stavanger Lufthavn, Sola. I tillegg har vi et topp moderne hotell liggende like ved som er meget samarbeidsvillig. Clarion Energy Hotell.

De tre første årene fulgte turneringen 2000-laget, men fra 2014 ble dette en fast U13-turnering i regi av Stavanger Hockey med ønske om å bli turneringen man ønsker å få med seg for årsklassen. Nå er det altså utvidet til å gjelde for årsklassene U15, U12 og U10.

 

Vi ser frem til gode kamper gjennomført i en sportslig atmosfære både på og utenfor isen. Stor idrettsglede og fint kameratskap!

Flesteparten av kampene vil bli spilt i Siddishallen og Stavanger ishall. En del kamper vil bli spilt i DNB Arena, som er landets flotteste hockeyarena og hjemmebane for Stavanger Oilers, som de senere årene har vært Get-ligaens dominerende lag.

I løpet av turneringen får vi besøk av spillere fra Oilers. Det setter vi stor pris på. Forhåpentligvis vil det også gi deltakerne motivasjon og minner.

Vi håper alle får noen fine dager. Nøl ikke med å kontakte oss fra arrangørklubben dersom du skulle lure på noe. Vi skal gjøre vårt beste for hjelpe. Konstruktive innspill setter vi pris på; vi kan alle bli bedre!

Da gjenstår det bare å ønske spillere, trenere, ledere, dommere, foreldre og tilskuere hjertelig velkommen til Stavanger Oilers Cup og lykke til med turneringen.